Σεισμόσ Τώρα Αττική / Seismos 4 4 Rixter Tarakoynhsan Thn 8hba Ais8htos Sthn Attikh In Gr / Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 .

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού .

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Seismos Twra 3 6 Rixter Sth Boreioanatolikh Attikh H Ka8hmerinh Kathimerini Com Cy
Seismos Twra 3 6 Rixter Sth Boreioanatolikh Attikh H Ka8hmerinh Kathimerini Com Cy from www.kathimerini.com.cy
Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής.

Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης. Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 .

Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Pah7eqly5sqzrm
Pah7eqly5sqzrm from www.athensvoice.gr
Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης.

Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ ταρακούνησε την αττική. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora.

Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης. Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική .

Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Seismos Twra Tremei H Gh Sthn Attikh Dekades Metaseismoi Mesa Se Liges Wres Newsbomb Eidhseis
Seismos Twra Tremei H Gh Sthn Attikh Dekades Metaseismoi Mesa Se Liges Wres Newsbomb Eidhseis from nb.bbend.net
Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής.

Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλά σημεία της αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Έγινε αισθητός το μεσημέρι της τετάρτης. Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα.

Σεισμόσ Τώρα Αττική / Seismos 4 4 Rixter Tarakoynhsan Thn 8hba Ais8htos Sthn Attikh In Gr / Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 .. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora.

Post a Comment

0 Comments

close